در این مقاله میخواهیم در مورد بهترین تولید کننده یونولیت سقفی با یکدیگر به بحث و گفتگو بنشینیم. یونولیت سقفی جزو بهترین نوع سقف ساختمانی است که برای اجرای انواع دیوارها و سقفها، در انواع سازهها و با کاربریهای مختلف مورد استفاده قرار میگیرد. استفاده از یونولیت سقفی مزایای فوقالعادهای را به ساختمان ما اضافه میکند؛ مزیتهایی مانند سبک و مقاوم بودن، نسوز بودن و مقاومت در برابر حریق، کاهش مصرف مصالحی مانند بتن، میلگرد، فولاد و آب، قیمت تمامشده پایین و مقرونبهصرفه، ایجاد عایق صوتی مناسب و قوی به همراه دهها مزیت دیگر؛ اما بهترین یونولیت سقفی چه یونولیتی است؟ چگونه میتوان کیفیت یا عدم کیفیت یونولیت سقفی را تشخیص داد؟ چگونه میتوان بهترین تولید کننده یونولیت سقفی را پیدا کرد؟ تأثیر استفاده از یونولیت سقفی باکیفیت و مرغوب در دراز مدت چیست؟ اگر شما هم با چنین سؤالاتی در ذهن خود دست و پنجه نرم میکنید، پیشنهاد میکنیم تا انتهای این مطلب ما را همراه کنید تا به پاسخ سؤالات خود برسید.
زمان تقریبی مورد نیاز برای مطالعه این مقاله: ۶ دقیقه
متریال و مصالح مختلفی برای اجرای انواع سقف در سازههای مختلف وجود دارد، متریالی مانند آجر، بلوک، آهن، فولاد، بتن، چوب، سیمان، یونولیت سقفی، گویها و جعبههایی تحت عناوین یوبوت و کوبیاکس، کلوخ، ایرانیت و بسیاری مصالح دیگر که از گذشته تاکنون برای ساختن و پوشاندن سقف سازهها و ساختمانهای مختلف مورد استفاده قرار گرفتهاند. هرکدام از این متریال خواص، ویژگیها و نقاط قوت و ضعف مخصوص به خود را دارند و هریک قابلیت فنی و اجرایی مختلفی را به ساختمان اضافه میکند؛ اما در این بین هستند مصالح و متریالی که نقاط قوت آنها حسابی به نقاط ضعفشان چربیده است و تبدیل به مصالح ساختمانی غالب و پراستفاده شدهاند. سقف ساختمان نقش بسیار مهم و حیاتی را در حفظ استحکام و یکپارچگی ساختمان، زیبایی نمای داخلی و خارجی، وزن کلی سازه، هزینههای ساختوساز و سرعت اجرای پروژه ایفا میکند؛ بنابراین متریالی برای ساختن و پوشاندن سقف ساختمان مناسب و ایدهآل است که خصوصیات و ویژگیهای فنی و اجرایی زیر را داشته باشد:
در میان انبوه مصالح ساختمانی که برای اجرای سقف سازه در دسترس است، یونولیت سقفی، یکی از بهترین متریال موجود و در دسترسی است، که میتوان برای اجرای سقف ساختمان از آن استفاده کرد. یونولیت سقفی که با نامهای فوم، فوم یونولیت، فوم بتن و فوم سقفی نیز در بین فعالان حوزه ساختوساز شناخته میشود، بدون شک یکی از بهترین متریال ساختمانی برای اجرای انواع سقفهای ساختمانی است. یونولیت سقفی به متریالی گفته میشود که از جنس پلیاستایرن است که مادهای صنعتی از خانوده پلیمرها به شمار میرود. پلاستوفوم نام جهانی و بین المللی این متریال است که در کشور ما با نام یونولیت مشهور و معروف شده است.
همه افرادی که در حوزه ساختوساز مشغول به کار و سرمایهگذاری هستند، به دنبال مصالح ساختمانی میگردند که تمام یا اکثر شرایط ذکرشده از قبیل قیمت پایین، وزن کم، استحکام بالا، ماندگاری بیشتر، عایق مناسبتر و سرعت اجرای بالاتری را داشته باشد. نکته جالب ماجرا جایی است که تمام افراد فعال در حوزه ساختمان و ساختوساز، در تمام جستجوهای اخیر خود برای پیدا کردن بهترین مصالح ساختمانی موجود برای پوشاندن سقف، به یک متریال واحد رسیدهاند؛ یونولیت سقفی. همانطور که اشاره شد، یونولیت سقفی یک پلی استایرن از خانواده پلیمرها است که برای اولین بار در سال ۱۹۵۰ میلادی کشف شده و برای ساختن دیوارها و سقفهای ساختمانی مورد استفاده قرار گرفته است. یونولیت سقفی از دانههای ریز پلی استایرن ساخته میشود که در حضور بخار آب و گاز پنتان، با بهکارگیری روشهای پخت و قالبگیری خاص و صنعتی، تا ۴۰ برابر افزایش حجم پیدا کرده و به شکل پلاستوفوم و یونولیتی درمیآیند که ما میشناسیم. یونولیتهای ساختمانی به دلیل نحوه عملآوری و پختی که دارند، در قالبها، اندازهها و شکلهای مختلفی قابل تولید هستند. همچنین این متریال ساختمانی پس از تولید در یک قالب مشخص، امکان برش ساده و سریع توسط دستگاههای CNC را دارد تا به ابعاد و سایز موردنظر و مورد سفارش مشتری برسد. ناگفته نماند که در حین پخت و قالبگیری پلی استایرنها و تبدیل آنها به یونولیت، مواد و افزودنیهایی به آن اضافه میشود تا مقاومت محصول نهایی را در برابر عواملی مانند حرارت، آتش، رطوبت و سروصدا بالاتر برده و استحکام کلی محصول را افزایش دهند. یونولیت متریال ساختمانی است که مقاومت شگفتانگیزی در برابر حریق و نفوذ سروصدا دارد، نمیسوزد و در معرض حرارت دود و بخارهای سمی تولید نمیکند و بسیار مستحکم و در عین حال سبکوزن است. تولید آن در کشور ما انجام میشود و یک متریال بومی و ارزانقیمت محسوب میشود. تهیه راحتی دارد و هزینههای حملونقل و نگهداری آن بسیار ناچیز است. در برابر باد، باران، تابش نور خورشید و سایر تغییرات آبوهوایی بسیار مقاوم است؛ بنابراین نگهداری آسانی دارد. اجرای یونولیت سقفی نیازی به دانش فنی و تخصصی ندارد و توسط هر شخصی قابلیت اجرایی دارد. حجم بسیار بالایی را پوشش ميدهد (برای مثال، به جای استفاده از ۱۰ تایرچه بلوک، از یک یونولیت سقفی برای پوشش دادن همان فضا استفاده کنید.) و چسبندگی بسیار بالایی به خاک و بتن دارد.
آیا هنوز هم در این مورد شک دارید که یونولیت سقفی بهترین مصالح ساختمانی موجود برای پوشاندن سقف سازه است؟ با در نظر گرفتن موارد ذکرشده در مورد یونولیت سقفی، دیگر شکی باقی نمیماند که این متریال جادویی، بهترین مصالح ساختمانی برای انواع سازههای مختلف است. سؤال چالشی و مهمی که اکنون مطرح میشود، این است که چطور جنس خوب را از جنس بد تشخیص دهیم؟ آیا یونولیت سقفی هم خوب و بد دارد؟ آیا یونولیت سقفی هم درجه یک و درجه دو دارد؟ ملاک تشخیص چیست؟ چگونه یونولیت خود را از یونولیت بد تشخیص دهیم؟ در ادامه با ما همراه باشید تا در مورد مشخصههای بارز یک یونولیت سقفی خوب صحبت کنیم.
تا بدین جا متوجه شدیم که یونولیت سقفی، بهترین مصالح ساختمانی برای پوشاندن سقف است که تقریباً تمام خواستههای ما را پوشش میدهد، از قیمت ارزان و وزن کم بگیرید تا طول عمر، استحکام و سرعت اجرای بالا، از عایق صوتی و حرارتی بگیرید تا تهیه، حملونقل و نگهداری راحت. شاید تنها نکته منفی و نقطه ضعف یونولیت سقفی در این باشد، که قابلیت اجرا در دهانههای بزرگ و بلند را نداشته و در سازههایی که شکل هندسی نامنظم و انحناداری داشته باشند، با محدودیت اجرایی بالایی روبرو میشود. مشخصههای یک یونولیت سقفی استاندارد در ادامه آورده شده است.
ابعاد استاندارد قالبهای یونولیت سقفی ۱۰۰ در ۱۰۰ در ۲۰۰ سانتیمتر است؛ اما همانطور که اشاره شد، ساخت و تولید این متریال ساختمانی در ابعاد و دانسیتههای مختلفی بنابر بر سفارشات مشتری انجام میشود. پس از استخراج یونولیت از قالب، با استفاده از دستگاههای برشی مانند CNC و سیم برش، یونولیتها را در اندازههای استاندارد ۲۰ در ۵۰ در ۲۰۰ سانتیمتر و ۲۵ در ۵۰ در ۲۰۰ سانتیمتر برش داده و روانه بازار میکنند.
همچنین وزن انواع یونولیت سقفی با توجه به ابعاد و دانسیته آنها به شرح زیر است:
لازم به ذکر است که یونولیت استاندارد برای سقف باید دانسیته ۱۲ داشته باشد و اگر دانسیته یونولیت زیر ۷ باشد، به هیچ عنوان برای پوشاندن سقف مورد توصیه نیست.
یونولیتهای نسوز که تحت عنوان یونولیت EPS در بازار عرضه میشود، اگر به صورت استاندارد تهیه شده باشد، تا ۲۰ دقیقه در برابر آتش از خود مقاومت نشان میدهد و نمیسوزد. همچنین ۱۰ سانتیمتر یونولیت در برابر نفوذ صدا ۴۲ دسیبل (dB) عایق است.
تولید یونولیت با توجه به نوع و چگالی (دانسیته) آن میتواند مراحل مختلفی داشته باشد. ماده اولیه و سازنده یونولیت سقفی، پروپان است. پروپان از مشتقات بنزن و اتیلن است که در ابتدا به صورت دانههای ریز گرانولی است و تحت فرآیندهای پخت، پلیمریزاسیون و قالبگیری، موادی مانند پتاتن و هیدروکربن و مواد افزودنی دیگر به آن اضافه میشود تا حجم آن حداقل ۴۰ برابر منبسط شود و به آن درجه از استحکام و عایق رطوبتی و حرارتی لازم برسد. تولید یونولیت به دو حالت دستی و اتوماتیک امکانپذیر است.
واضح است که یونولیت سقفی نیز مانند سایر متریال و مصالح ساختمانی، از نظر کیفیت مواد اولیه و کیفیت پخت و تولید درجهبندی دارد و بر اساس همین درجهبندی، با قیمتهای مختلفی در بازار به فروش میرسد. اگر از دانش و تجربه کافی برای تشخیص یونولیت باکیفیت از یونولیت بیکیفیت برخوردار نیستید، بهتر است در زمان خرید و تهیه، یا با افراد خبره برای این کار اقدام کنید یا یونولیت سقفی را از برندها و تولیدکنندههای معتبر و شناختهشده تهیه کنید. تنها تعداد کمی از برندهای موجود در بازار یونولیت سقفی را در ابعاد، دانسیته و کیفیت مرغوب و استاندارد تولید میکنند؛ بنابراین نسبت به شناخت آنها اقدام کرده و یونولیت را از برندها و تولیدکنندگانی که کمتر شناختهشده هستند و ضمانتی بابت محصولات خود ارائه نمیدهند، خریداری نکنید. استفاده از یونولیت باکیفیت در درازمدت تأثیر خود را نشان خواهد داد. یونولیت باکیفیت عایق صوتی و حرارتی بهتری ایجاد میکند، وزن و ابعاد استانداردی دارد، استحکام بالایی دارد و از طول عمر و دوام بالاتری برخوردار خواهد بود. برای خرید تیرچه در شهرهای خوزستان کافیست برای ثبت سفارش خود با کارخانه بامدادفوم تماس بگیرید.
یونولیت سقفی شوش، یونولیت سقفی اندیمشک، یونولیت سقفی دزفول، یونولیت سقفی شوشتر، یونولیت سقفی مسجد سلیمان، یونولیت سقفی لالی، یونولیت سقفی اندیکا، یونولیت سقفی ایذه، یونولیت سقفی باغ ملک، یونولیت سقفی قلعه تل، یونولیت سقفی رامهرمز، یونولیت سقفی ماهشهر، یونولیت سقفی بهبهان، یونولیت سقفی امیدیه، یونولیت سقفی ماهشهر، یونولیت سقفی سربندر، یونولیت سقفی آبادان، یونولیت سقفی خرمشهر، یونولیت سقفی شادگان، یونولیت سقفی سوسنگرد، یونولیت سقفی هویزه، یونولیت سقفی حمیدیه، یونولیت سقفی هندیجان، یونولیت سقفی گتوند، یونولیت سقفی باوی، یونولیت سقفی اهواز، یونولیت سقفی خوزستان
همانطور که اشاره شد، تنها چند برند در بازار وجود دارند که یونولیتهای استانداردی تولید میکنند. برند ما مفتخر است که در بین معدود برندهایی قرار میگیرد که یونولیت سقفی را با بالاترین کیفیت و منطقیترین و بهترین قیمت موجود در بازار به شما ارائه میدهد. اگر قصد تهیه یونولیت سقفی باکیفیت و استاندارد را دارید، برای مشاوره خرید یونولیت استاندارد، استعلام قیمت یونولیت سقفی و یونولیت دیواری به کارخانه تولید یونولیت سقفی بامداد فوم اعتماد کنید. برند ما محصولات خود را با ضمانت و گارانتی در اختیار مشتریان خود قرار میدهد.
در این مقاله در مورد خرید و فروش یونولیت سقفی صحبت کردیم و هر آنچه که باید در این مورد بدانید را در اختیار شما قرار دادیم. امیدواریم این مقاله برای شما مفید بوده باشد و بتوانید متریال مورد نیاز خود را از بامداد فوم و با مشاوره کارشناسان ما تهیه کنید.