در قسمت اول مقاله مزایای استفاده از یونولیت در ساختمانهای اداری با تعریف یونولیت و مزایای آن آشنا شدیم و متوجه شدیم که یونولیت یک ماده پلیمری است که جزو فرآوردههای پتروشیمی دستهبندی میشود و جنس آن از پلی استایرن است. در بخش دوم این مقاله در مورد نحوه ساخت یونولیت ساختمانی و کاربردهای یونولیت در صنایع مختلف و ساختمان سازی (موارد استفاده از یونولیت در ساختمان سازی) بیشتر آشنا خواهیم شد.
زمان مورد نیاز برای مطالعه: 9 دقیقه
- یونولیت چیست؟
- انواع یونولیت ساختمانی مورد استفاده در ساختمانهای اداری
- یونولیتهای سقفی
- یونولیتهای فشرده
- یونولیتهای دیواری
- نحوه ساخت یونولیت ساختمانی
- مرحله تثبیت یونولیت
- مرحله قالب گیری یونولیت
- ابعاد استاندارد یونولیت ساختمانی
- کاربردهای یونولیت در صنایع مختلف و ساختمان سازی
- کاربردهای برجسته یونولیت
- عوامل کاهش هزینه نهایی ساخت وساز
- اهمیت استفاده از یونولیت در ساختمانهای اداری
- مزایا و ویژگیهای فنی و اجرایی یونولیت در ساختمانهای اداری
- مشخصههای فنی و اجرایی یونولیت
- معایب یونولیت در ساختمانهای اداری
- الزامات ایمنی استفاده از یونولیت در ساختمانهای اداری در برابر حریق
- معایب استفاده از یونولیت
- قیمت یونولیت ساختمانی
- یونولیت ساختمانی مرغوب را از کجا بخریم؟
نحوه ساخت یونولیت ساختمانی
– مرحله مجزای انبساط یونولیت:
یونولیت یا همان پلاستوفوم، در حالت کلی در ۳ مرحله مجزای انبساط، تثبیت و قالبگیری ساخته میشوند. در مرحه اول که مرحله انبساط است، دانههای ریز و درشت پلی استایرن که به صورت ریزدانههای گرانولی هستند، با استفاده از تزریق بخار آب و گاز پنتان منبسط شده و پف میکنند. در این مرحله از دستگاه اکسپندر برای منبسط کردن دانههای ریز پلی استایرن استفاده میشود. پس از تزریق بخار آب و گاز پنتان، نوبت به تزریق شنتان و دی اکسید کربن میرسد و دانههای ریز پلی استایرن، تا ابعاد ۲۰ الی ۵۰ برابری پف میکنند. مواد تزریقی و افزودنیهای دیگری نیز برای بالا بردن مقاومت محصول نهایی در برابر حرارت، آتش، رطوبت، سروصدا و زلزله در این مرحله به پلی استایرن تزریق میشوند. در این مرحله شکل اولیه یونولیت ظاهر میشود. بیش از ۹۰ درصد حجم یونولیت از حفره و فضای خالی تشکیل میشود. همین موضوع، وزن کم را در کنار استحکام بالا در اختیار صنعتکاران و پیمانکاران ساختمانی قرار میدهد. ساختار داخلی یونولیت ساختمانی چیزی شبیه به ساختار داخلی استخوان پرندگان است.
برای مطالعه بیشتر: بلوک سقفی یونولیت
– مرحله تثبیت یونولیت:
پس از منبسط شدن پلی استایرن که با افزایش حجم و کاهش وزن یونولیتها همراه است، نوبت به پیادهسازی مرحله دوم، یعنی مرحله تثبیت یونولیت میرسد. منبسط کردن پلی استایرن و تزریق مواد افزودنی مختلف به آن، از طریق روشهای پخت و قالبگیریهای صنعتی اجرا میشود و همین موضوع منجر به افزایش دمای یونولیت میشود. یونولیتها برای تثبیت شکل و خنک شدن، به انبارهای مخصوص خنک سازی منتقل میشوند. خنک شدن یونولیت معمولاً بین ۶ الی ۱۲ ساعت به طول میانجامد.
– مرحله قالب گیری یونولیت:
در مرحله پایانی که همان مرحله قالبگیری یونولیت است، یونولیتها از قالب پخت جدا میشوند و به قالبهای استاندارد منتقل میشوند تا مراحل پایانی خشک شدن و شکل گرفتن خود را طی کنند. این قالبها انواع یونولیت ساختمانی مختلف را در ابعاد و دانسیته استاندارد یا ابعاد و دانسیته یونولیت سفارش شده توسط مشتری، برش داده و شکل دهی میکنند. یونولیتها با دست، سیم داغ و دستگاه CNC قابلیت برش سریع و راحت را دارند.
برای مطالعه بیشتر: انواع سقف های جدید ساختمانی
خرید یونولیت
برای ثبت سفارش و خرید یونولیت در شهرهای مختلف خوزستان کافیست با بامدادفوم تماس بگیرید.
یونولیت شوش، یونولیت اندیمشک، یونولیت دزفول، یونولیت شوشتر، یونولیت مسجد سلیمان، یونولیت لالی، یونولیت اندیکا، یونولیت ایذه، یونولیت باغ ملک، یونولیت قلعه تل، یونولیت رامهرمز، یونولیت ماهشهر، یونولیت بهبهان، یونولیت امیدیه، یونولیت ماهشهر، یونولیت سربندر، یونولیت آبادان، یونولیت خرمشهر، یونولیت شادگان، یونولیت سوسنگرد، یونولیت هویزه، یونولیت حمیدیه، یونولیت هندیجان، یونولیت گتوند، یونولیت باوی، یونولیت اهواز، یونولیت خوزستان
– ابعاد استاندارد یونولیت ساختمانی:
ابعاد استاندارد قالبها برای تولید یونولیت ساختمانی ۲۰۰ (طول) در ۱۰۰ (عرض) در ۱۰۰ (ارتفاع) سانتیمتر است. این درحالی است که یونولیتها در ابعاد ۲۰۰ در ۵۰ در ۲۰ یا ۲۵ (ارتفاع) سانتیمتر به بازار عرضه میشوند. یونولیتها در رنج چگالی ۷ تا ۱۲ و رنج وزنی ۹۰۰ گرم تا ۲.۵ کیلوگرم تولید میشوند. دانسیته یونولیت سقفی معمولاً ۱۲ است و دانسیتههای پایینتر برای پوشاندن دیوار استفاده میشوند. یونولیتهای ساختمان تا ۲۰ دقیقه در برابر حریق مقاومت دارند و هر ۱۰ سانتیمتر یونولیت در برابر نفوذ صدا ۴۲ دسیبل (dB) عایق است. هر یونولیت ۳۰ در ۷ سانتیمتری باید در باربر تحمل وزن تا ۲۰۰ کیلوگرم مقاوم باشد.
برای مطالعه بیشتر: تولیدکنندهی یونولیت سقفی
خرید یونولیت ساختمانی
برای ثبت سفارش و خرید یونولیت ساختمانی کافیست با کارخانه بامدادفوم تماس بگیرید.
یونولیت ساختمانی شوش، یونولیت ساختمانی اندیمشک، یونولیت ساختمانی دزفول، یونولیت ساختمانی شوشتر، یونولیت ساختمانی مسجد سلیمان، یونولیت ساختمانی لالی، یونولیت ساختمانی اندیکا، یونولیت ساختمانی ایذه، یونولیت ساختمانی باغ ملک، یونولیت ساختمانی قلعه تل، یونولیت ساختمانی رامهرمز، یونولیت ساختمانی ماهشهر، یونولیت ساختمانی بهبهان، یونولیت ساختمانی امیدیه، یونولیت ساختمانی ماهشهر، یونولیت ساختمانی سربندر، یونولیت ساختمانی آبادان، یونولیت ساختمانی خرمشهر، یونولیت ساختمانی شادگان، یونولیت ساختمانی سوسنگرد، یونولیت ساختمانی هویزه، یونولیت ساختمانی حمیدیه، یونولیت ساختمانی هندیجان، یونولیت ساختمانی گتوند، یونولیت ساختمانی باوی، یونولیت ساختمانی اهواز، یونولیت ساختمانی خوزستان
کاربردهای یونولیت در صنایع مختلف و ساختمان سازی
یونولیت با توجه به جنس مواد اولیه، نحوه پخت و عملآوری و همچنین امکان تزریق مواد و افزودنیهای مختلف در جهت بالابردن مقاومت و عایقی، خواص فوقالعادهای به خود میگیرد. این خواص فوقالعاده یونولیت شامل سبکی وزن، استحکام بالا، قیمت مناسب و سهولت اجرا همان چیزی است که پیمانکاران برای اجرای ساختمانهای مختلف مانند ساختمانهای اداری به دنبال آن هستند.
– کاربردهای برجسته یونولیت:
-
صنایع بستهبندی ابزارهای حساس الکتریکی، الکترونیکی و مکانیکی
-
تهیه شیشه مصنوعی و ویترین مغازهها با استفاده از یونولیت
-
استفاده از یونولیت در بیلبوردها و تبلیغات شهری
-
دکوراسیون داخلی منازل و ساختمانهای اداری با نمای یونولیتی
-
استفاده از یونولیت در فضاسازیهای موقت
-
ساخت سازههای بسیار سبک با استفاده از یونولیت
-
ساخت ماکت، کاردستی و تابلو اعلانات ساختمانهای اداری و مسکونی
-
ساخت سردخانه با استفاده از یونولیت
-
ساخت استودیوهای صدا برداری با استفاده از یونولیت
-
عایق سازی سقف، کف و دیوارها، عایق صوتی و حرارتی دیوارهای داخلی در ساختمانهای مسکونی و ساختمانهای اداری با یونولیت دیواری و یونولیت سقفی
-
خنک کننده و عایق حرارتی برای ساختمانهای اداری و مسکونی و کمک به کاهش مصرف انرژی
-
کاربرد در صنعت راهسازی به عنوان کف جادهها و زیرسازی جادهها
-
عایق سازی قسمت داخل دربهای ورودی بوسیله ی یونولیت
-
شناورسازی بلوکهای بتنی توسط یونولیت
-
ساخت استخر با استفاده از یونولیت
-
پروژههای عمرانی محوطه سازی
– عوامل کاهش هزینه نهایی ساخت وساز:
- رعایت استاندارهای ایمنی در حین ساختوساز
- رعایت استاندارهای ایمنی در حین حملونقل
- رعایت استاندارهای ایمنی انبار کردن و ذخیرهسازی
- بتن ریزی و اجرا و با رعایت استانداردهای ابعادی، دانسیته و مقاومتی
- استفاده از انواع یونولیت دیواری و سقفی به جای مصالح ساختمانی سنگین و گران مانند تیرچه بلوک، سنگ، بتن، فولاد و میلگرد در ساختمانهای اداری، صنعتی و مسکونی
برای مطالعه بیشتر: شاسی تیرچه
– اهمیت استفاده از یونولیت در ساختمانهای اداری:
این مزایا در کنار مزایای فنی و اجرایی یونولیت در ساختمانهای اداری که در قسمت سوم مقاله مورد بحث قرار خواهند گرفت، استفاده از یونولیت در ساختمانهای اداری را بسیار ایدهآل ساخته است. عایقبندی فضاهای داخلی به بهترین شکل و کاهش وزن و ارتفاع کلی ساختمانهای اداری که غالباً چند طبقه، شلوغ و پر رفتوآمد هستند، ۲ فاکتور بسیار مهمی است که تمام پیمانکاران به دنبال آن هستند. اگر تجربه حضور چند ساعتی در ادارات را داشته باشید، متوجه آلودگی صوتی بسیار بالای ساختمانهای اداری شده و اهمیت عایقبندی اتاقهای مختلف را بهتر درک میکنید. حالا که از اهمیت استفاده از یونولیت باخبر شدید، می توانید برای استعلام قیمت یونولیت سقفی و یونولیت دیواری می توانید با کارخانه تولید یونولیت سقفی بامداد فوم تماس بگیرید.
برای دریافت قیمت خرید انواع یونولیت ساختمانی تماس بگیرید
سخن پایانی
در این مقاله در مورد نحوه ساخت یونولیتهای ساختمانی مورد استفاده در ساختمانهای اداری و مسکونی صحبت کردیم و از نزدیک با کاربردهای مختلف و گسترده این مصالح ساختمانی آشنا شدیم. متوجه شدیم که یونولیت به دلیل خواص فوقالعادهای که دارد، برای استفاده در ساختمانهای اداری و صنایع مختلفی مانند راهسازی، صنایع بستهبندی، ساختن استودیو، ساخت استخر، ساخت دربهای عایق صوتی و سایر موارد بسیار مطلوب است. در قسمت سوم این مقاله، مزایا و معایب استفاده از یونولیت در ساختمانهای اداری را به صورت مفصل مورد نقد و بررسی قرار خواهیم داد.
بدون دیدگاه