ساخت دیوار سبک بامدادفوم

 

دیوار سبک

بر کسی پوشیده نیست که هر چه وزن کلی سازه و ساختمان پایین‌تر باشد، در مواقعی مانند زمین‌ لرزه و زلزله، تأثیر کمتری می‌گیرد و خسارات مالی و جانی کمتری به وجود می‌آورد. در سال‌های اخیر تمرکز اصلی سازندگان، پیمانکاران، مالکان و فعالان حوزه ساخت‌ و ساز، بر روی پایین آوردن وزن کلی سازه بوده است. چگونه می‌توان وزن ساختمان را پایین نگه داشت؟ کدام عناصر سازه وزن بیشتری را به ساختمان تحمیل می‌کنند؟ کدام مصالح ساختمانی سبک‌ تر و کدام مصالح سنگین‌ تر هستند؟ آیا راه‌ حلی عملی و منطقی وجود دارد که در عین حفظ استحکام و یکپارچگی، وزن کلی آن را پایین نگه داشته و در برابر زلزله مقاومت بیشتری به ساختمان ببخشد؟ خوشبختانه پاسخ به این سوال مثبت است! در این مقاله می‌خواهیم در مورد دیوار سبک حرف بزنیم. اگر شما هم در مورد دیوار سبک کنجکاوی‌ های در گوشه ذهنتان داشته و تمایل به کسب اطلاعات بیشتر در مورد انواع دیوار سبک دارید، پیشنهاد می‌کنم تا انتهای این مطلب با ما همراه باشید تا به پاسخ سوال‌ها و چالش‌های خود برسید.

 

زمان تقریبی مورد نیاز برای مطالعه این مقاله: 6 دقیقه

 

دیوار سبک چیست؟

بدون شک یکی از عناصری که در هر سازه‌ ای لازم‌ الاجرا است و وزن زیادی را به ساختمان تحیمل می‌کند، دیوارهای داخلی و خارجی ساختمان است. دیوارها محدوده سازه را مشخص کرده و فضاهای داخلی را از هم جدا می‌کنند از این رو، هیچ سازه‌ ای بدون دیوار قابل تصور نیست. دیوارها همان‌طور که اشاره شد، فضاهای درونی و بیرونی سازه را از یکدیگر تفکیک می‌کنند و نقش مهمی در حفظ استحکام کلی و یکپارچگی سازه ایفا می‌کنند. با پیشرفت تکنولوژی و فناوری‌هایی که در زمینه مصالح ساختمانی و تکنیک‌ های اجرای دیوار در حوزه ساخت‌ و ساز رخ داده است، این روزها دیوارهایی ساخته می‌شوند که وزن به مراتب کمتری نسبت به دیوار های سنتی دارند.

در گذشته دیوارها با استفاده از مصالح ساختمانی رایج و متداولی مانند آجر، بتن، سنگ، کلوخ و بلوک‌های سیمانی ساخته می‌شدند. این دیوارها استحکام بالایی داشتند و عایق صوتی و حرارتی تقریباً مناسبی نیز ایجاد می‌کردند؛ اما یک نقطه ضعف بزرگ و اساسی داشتند. دیوارهایی که به روش سنتی و با استفاده از مصالحی مانند بتن، سنگ، آجر و بلوک سیمانی اجرا می‌شدند، بیش از حد سنگین بودند و بار زیادی را به سازه تحمیل می‌کردند. وزن کلی ساختمان را به شدت افزایش می‌دادند و هر چه وزن کلی سازه بیشتر باشد، بیشتر تحت تاثیر لرزش و ارتعاش‌ های زمین قرار خواهد گرفت. به عبارت دیگر، دیوارهای سنتی سنگین هستند و در مواقع زمین‌لرزه، مقاومت کمتری دارند و خسارات بیشتری به بار می‌آورند. با این اوصاف راه چاره چیست؟ راه حل، استفاده از دیوارهای است که وزن کمتری دارند و کمترین تاثیر را از لرزش‌ های زمین می‌گیرند. دیوار هایی که با متریال و مصالح ساختمانی سبک اجرا می‌شوند، وزن به مراتب پایین‌تری دارند و به دیوار سبک معروف هستند. یکی از راه‌های موثر برای کاهش خطرات و خسارات زلزله، استفاده از دیوار سبک است. دیوار سبک انواع مختلفی دارد و با استفاده از متریال و مصالح ساختمانی مختلفی اجرا می‌شود. در ادامه با ما همراه باشید تا با انواع دیوار سبک آشنا شویم.

 

برای مطالعه بیشتر: بلوک سقفی یونولیت

 

انواع دیوار سبک

دیوار سبک دیواری است که با مصالح ساختمانی سبک پوشانده شده است و وزن کمتری نسبت به دیوارهای آجری، سنگی و دیوار هایی دارد که با بتن و بلوک سیمانی پوشانده شده‌ اند.

انواع دیوار سبک به شرح زیر هستند:

 

خرید مصالح ساختمانی از بامدادفوم: خرپا تیرچه صنعتی با تقویت (۲Ø۱۲)

 

دیوار هبلکس (بلوک سبک بتنی ACC)

دیوار هبلکس که با نام دیوار aac نیز شناخته می‌شود، یکی از انواع دیوار سبک است که طرفداران زیادی دارد. متریال اصلی سازنده این دیوار را ماسه سیلیسی، آهک، سیمان، پودر آلومینیوم و آب تشکیل می‌دهد. این دیوارها در واقع نوعی دیوار پیش ساخته هستند که در کارگاه ساخته می‌شوند و سپس برش داده شده و به محل ساخت‌ و ساز منتقل می‌شوند. روش عمل‌آوری این دیوار سبک به این صورت است که مواد سازنده را در قالب ریخته و سپس قالب را تحت دما و فشار بسیار بالا و مشخصی قرار می‌دهند تا اصطلاحاً پخته شود. سپس قالب را جدا کرده و دیوار را در ابعاد و ضخامت مورد نظر مشتری برش می‌دهند و با استفاده از اتوکلاو، پرداخت نهایی را انجام می‌دهند. این دیوار مزایا و معایب خاص خودش را دارد.

برخی از مزایای دیوار سبک هبلکس به شرح زیر است:

 

  • دیوار هبلکس در عین استحکام و مقاومت بالا، از وزن بسیار پایین و سبکی برخوردار است.

  • دیوار هبلکس مقاومت بسیار خوبی در برابر حرارت و حریق دارد.

  • مواد سازنده این دیوار زیست تخریب‌پذیر هستند و با بازیافت، به چرخه محیط زیست برمی‌گردند.

  • سرعت اجرای این دیوارها بالا است.

  • نصب و اجرای دیوار سبک هبلکس سبک بسیار ساده و آسان است.

  • دیوار های سبک هبلکس قابلیت برش با اره و سوراخ شدن را دارند.

  • سطح این دیوارها بسیار صاف و مسطح است.

  • دیوار هبلکس عایق حرارتی بسیار خوبی ایجاد می‌کند، به نحوی که با اجرای این دیوار، می‌توان تا ۷۰ درصد در مصرف انرژی صرفه‌جویی کرد.

  • اجرای دیوار هبلکس ۱۲ درصد در مصرف فولاد و ۱۶ درصد در مصرف بتن صرفه‌جویی می‌کند.

  • نصب این دیوارها در پروژه‌های بزرگ صرفه اقتصادی بالایی دارد.

 

برای مطالعه بیشتر: یونولیت ساختمانی

 

در کنار تمام این مزایا، دیوار سبک هبلکس نقطه ضعف‌هایی نیز دارد:

 

  • دیوارهای هبلکس برای پوشاندن دیوارهای داخلی مناسب هستند و برای پوشاندن دیوارهای خارجی و اصلی و اتصال دیوارها به اسکلت، از استحکام کافی برخوردار نیستند.

  • دیوار هبلکس قابلیت اجرا به عنوان دیوار باربر را ندارد.

  • این متریال گران قیمت است و در پروژه‌های کوچک، توجیه اقتصادی ندارد.

 

دیوار سبک بامداد فوم

 

تری دی پانل (3D panel)

یکی دیگر از انواع دیوار سبک، دیوارهای تری دی پانل هستند که این روزها رواج زیادی پیدا کرده‌ اند. این دیوار ها نیز همانند دیوار هبلکس، نوعی دیوار پیش ساخته و نیمه آماده است که از ترکیب پلی استایرن (یونولیت یا همان فوم یونولیت) نسوز و مش‌ های فولادی ساخته می‌شود. شبکه‌ های فولادی در این دیوار ها با مفتول‌ های فلزی به یکدیگر متصل شده و جوش می‌ خورند، نتیجه کار، حاصل شدن دیواری است که از استحکام و مقاومت فوق‌العاده بالایی در برابر بار های عمود، بارهای فشاری و خمشی برخوردار است.

 

برای مطالعه بیشتر: شاسی تیرچه

 

برخی از مزایای مهم و برجسته استفاده از دیوار سبک تری دی پانل به شرح زیر است:

 

  • دیوار تری دی پانل مقاومت و استحکام بالایی در برابر زلزله دارد د این مزیت را مدیون یکپارچگی دیوارها با اسکلت سازه است.

  • دیوار تری دی پانل حمل‌ونقل نسبتاً راحتی دارد و مونتاژ این دیوارها در محل به سرعت انجام می‌شود.

  • سرعت اجرا و نصب دیوار تری دی پانل بالا است.

  • امکان رد کردن لوله های و کابل‌های اسختمانی از داخل این دیوار بدون نیاز به کنده‌کاری وجود دارد، بنابراین دیوار پرتی، ضایعات و دورریز بسیار کمی دارد.

  • دیوار تری دی پانل عایق صوتی و حرارتی مناسبی را برای محیط داخلی سازه ایجاد می‌کند.

  • دیوار تری دی پانل امکان اجرای یک سازه دوطبقه بدون اسکلت را در اختیار شما قرار می‌دهد.

  • منطبق با بند ۱۹ مقرارت ملی ساختمان، امکان تزریق ملات و بتن با دستگاه شاتکریت به دیوار تری دی پانل فراهم است.

 

انواع دیوار سبک بامداد فوم

خرید تری دی پانل

برای ثبت سفارش و خرید تری دی پانل در شهرهای مختلف خوزستان کافیست با بامدادفوم تماس بگیرید.

تری دی پانل شوش، تری دی پانل اندیمشک، تری دی پانل دزفول، تری دی پانل شوشتر، تری دی پانل مسجد سلیمان، تری دی پانل لالی، تری دی پانل اندیکا، تری دی پانل ایذه، تری دی پانل باغ ملک، تری دی پانل قلعه تل، تری دی پانل رامهرمز، تری دی پانل ماهشهر، تری دی پانل بهبهان، تری دی پانل امیدیه، تری دی پانل ماهشهر، تری دی پانل سربندر، تری دی پانل آبادان، تری دی پانل خرمشهر، تری دی پانل شادگان، تری دی پانل سوسنگرد، تری دی پانل هویزه، تری دی پانل حمیدیه، تری دی پانل هندیجان، تری دی پانل گتوند، تری دی پانل باوی، تری دی پانل اهواز، تری دی پانل خوزستان

 

 

درای وال (dry wall)

دیوار درای وال یکی دیگر از دیوارهای سبک حاضر در لیست ما است. این دیوار این روز ها توانسته جایگاه مناسبی را در صنعت ساختمان‌ سازی برای خود دست و پا کند. درای وال یا دیوار خشک، به دیواری سه لایه گفته می‌شود که در آن، یک لایه از گچ، توسط دو لایه مقوا یا کارتن ضخیم پوشانده و اصطلاحاُ ساندویچ شده است. این دیوار به دلیل عدم استفاده از متریال و مصالح ساختمانی تر مانند سیمان، به دیوار خشک شهرت پیدا کرده است. دیوار درای وال نیز نوعی دیوار پیش ساخته و نیمه آماده است که غالباً برای  پوشاندن دیوار های جداکننده داخلی و سقف کاربرد دارد.

عمده کاربرد های درای وال به شرح زیر است:

 

  • دیوار جدا کننده

  • سقف کاذب

  • دیوار پوششی

 

برای مطالعه بیشتر: تولید کننده ی یونولیت سقفی

 

برخی از مزایای برجسته و قابل ذکر دیوار سبک درای وال، از قرار زیر است:

 

  • دیوار خشک وزن بسیار سبک‌ تری نسبت به دیوار تر دارد و وزن کلی سازه را پایین نگه می‌دارد.

  • درای وال به اسکلت اصلی سازه متصل می‌شود و از همین رو، مقاومت و یکپارچگی بالایی در برابر زلزله به سازه می‌بخشد.

  • دیوار سبک درای وال پرتی و ضایعات بسیار کمی دارد.

  • اجرای دیوار درای وال سرعت اجرای پروژه را بالا می‌برد.

  • این دیوار سطحی صاف و صیقلی دارد و این موضوع در زمان کاشی‌کاری و سرامیک‌کاری دیوار، ارزش خود را بیش از پیش نمایان می‌کند.

  • طول عمر دیوار های سبک درای وال بالا است.

  • دیوار درای وال عایق حرارتی و صوتی بسیار مناسبی ایجاد می‌کند.

 

قیمت دیوار سبک بامداد فوم

 

دیوار فوق سبک  SLP Super Light Portable Wall

دیوار فوق سبک SLP یکی دیگر از انواع دیوار های سبک است که از جنس پلی استایرن منبسط‌شده (EPS) ساخته می‌شود. این دیوار نسوز است و مقاومت بسیار بالایی در باربر حریق دارد. همچنین این دیوار به دلیل اینکه یک میلگرد آهنی نسبتاً ضخیم در درون آن کار شده است، استحکام و مقاومت بسیار بالایی دارد.

 

برخی از مزایای اجرای دیوار SLP از قرار زیر است:

 

  • دیوار SLP با وجود سبکی بسیار زیاد، در برابر باد و زمین‌ لرزه مقاومت بسیار خوبی دارد.

  • سهولت در نصب تأسیسات، رد کردن لوله‌ ها و کابل‌ های برق از درون آن و سرعت نصب و اجرای بالا، از دیگر خصوصیات دیوار SLP است.

  • دیوار SLP با دانسیته ۱۱ و در صورت استفاده از یونولیت باکیفیت، مقاومت بسیار بالایی در برابر رطوبت، حرارت و سر و صدا خواهد داشت.

  • اجرای این دیوار مساوی است با صرفه‌جویی ۲۲ درصدی در استفاده از فولاد، صرفه‌جویی در زمان به دلیل عدم نیاز به کنده‌کاری و صرفه‌جویی در استفاده از مصالح گران‌ قیمت و سنگینی مانند گچ و خاک.

  • دیوار SLP پیش ساخته، حمل‌ و نقل و نگهداری آسان و بی‌ دردسری دارد.

 

برای مطالعه بیشتر: عایق پلاستوفوم

 

دیوارهای سبک دیگری نیز وجود دارند که کم و بیش در سازه‌های امروزی مورد استفاده قرار می‌گیرند. نکته مهم ماجرا این است که بهترین، پربازده‌ ترین و پر استفاده‌ ترین دیوار های سبک، دیوار هایی هستند که ماده اصلی تشکیل‌ دهنده آن‌ها، پلی استایرن است. این متریال جادویی که در کشور ما با نام یونولیت و فوم یونولیت شناخته می‌شود، دیوار های سبکی برای ما ایجاد می‌کند که از استحکام بسیار بالایی در برابر فشار و ارتعاشات زمین در هنگام زمین‌لرزه برخوردار است، وزن بسیار سبکی دارد، قابلیت اتصال به اسکلت اصلی سازه و ایجاد یکپارچگی سازه را فراهم می‌کند، قیمت بسیار مناسب و مقرون‌ به‌ صرفه‌ای دارد، تهیه و ترانزیت آن بسیار ساده و آسان است، انبار کردن آن بی‌دردسر است، عایق بسیار خوبی در برابر نفوذ حرارت و صوت از خود نشان می‌دهد و در برابر حریق آتش‌سوزی بسیار مقاوم است.

 بلوک دیوار سبک بامداد فوم

 

ساخت دیوار سبک

همان طور که متوجه شدید، دیوار سبک انواع مختلفی دارد و از متریال و مصالح ساختمانی مختلفی تولید می‌شود. به عنوان مثال، در ادامه با روش تولید دیوار سبک هبلکس و بلوک سبک از نزدیک آشنا خواهیم شد.

فرآیند تولید بلوک سبک هبلکس:

 

  • مرحله اول، تولید دوغاب سیلیس و آب است. برای این کار آب و سیلیس را باید به گونه‌ای ترکیب کنید تا محصول نهایی، به شکل گل باشد.
  • در مرحله دوم، سیمان و آهک آسیاب شده و به ترکیب اضافه می‌شوند.
  • مرحله بعدی ریختن محلول در میکسر است. اگر محلول آبکی است اجازه دهید، زمان بیشری را در میکسر بماند و اگر محلول خشک است، به آن آب اضافه کنید.
  • مرحله بعدی هوا دهی و افزودن پودر آلومینیوم است. در این مرحله، پودر آلومینیوم منجر به تشکیل حباب‌های گازی در بافت بلوک و پایین ماندن وزن آن می‌شوند.
  • مرحله بعدی، تست و آزمایش کیفیت محصول است.
  • پس از تست های کیفی، محصول در قالب مازوت اندودشده ریخته می‌شود. مازوت اجازه چسبیدن محلول به قالب را نمی‌دهد.
  • در مرحله بعدی، مواد ریخته شده در قالب پف کرده و حجم می‌گیرند.
  • مرحله آخر اتوکلاو کردن بلوک است. اتوکلاو کردن یعنی پایین آوردن دمای بتن. دمای مواد حین پخت تا ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد و ۱۲ اتمسفر بالا می‌رود.
  • به عنوان مرحله نهایی، بلوک سبک هبلکس از قالب خارج شده و در اندازه‌های مختلف، برش می‌خورد.

 

برای مطالعه بیشتر: انواع سقف های جدید ساختمانی

 

مراحل تولید بلوک سبک:

 

  • در ابتدا، پوکه معدنی و سیمان از طریق جاذبه یا از طریق مکانیکی به یک توزین وزن ریخته می‌شود.
  • در مرحله دوم، ترکیب پوکه و سیمان وارد میکسر شده و مخلوط می‌شود.
  • در مرحله بعدی، آب، مواد شیمیایی، مواد افزودنی و رنگدانه‌ها به ترکیب اضافه شده و به مدت ۱۰ دقیقه داخل میکسر قرار می‌گیرند.
  • در مرحله بعدی، مخلوط بتن توسط یک نوار نقاله به سمت یک مایل یا قیف بلند منتقل می‌شود تا از داخل قیف به داخل قالب‌های پیش ساخته ریخته شوند.
  • پس از تکمیل ظرفیت قالب‌ها، بلوک‌های بتن توسط سیلندرهای فشار هوا و انفجار کوتاه فشرده می‌شوند.
  • به عنوان مرحله بعدی، این بلوک‌های فشرده به سمت یک پالت فولادی تخت هدایت می‌شوند. سپس به سمت یک نوار نقاله زنجیره‌ای هدایت می‌شوند تا مواد سست آن جدا شوند.
  • بلوک‌های فشرده به کمک لودر خودکار داخل قفسه‌های پخت قرار می‌گیرند.
  • در انتها نیز قفسه‌های پخت داخل کوره قرار می‌گیرند تا در دما، فشار و مدت زمان مشخص، پخته شده و آماده بهره‌برداری شوند.

 

برای مطالعه بیشتر: قیمت دیوار پیش ساخته یونولیتی

 

تیغه دیوار سبک

در حوزه ساخت‌وساز، به دیوارهای داخلی ساختمان که غیر باربر هستند، تیغه گفته می‌شود. تیغه در لغت به معنای «دیواری است که از خشت خام و آجر ساخته شده باشد.» اما در ساخت و ساز به جای استفاده از کلمات آجر، بلوک سفالی یا سیمانی و دیگر مصالح ساختمانی مخصوص دیوارچینی، از اصطلاح تیغه استفاده می‌شود.

برای مطالعه بیشتر: قیمت خرید یونولیت سقفی

 

قیمت یونولیت

همان‌طور که اشاره شد، فوم یونولیت قیمت بسیار مناسبی در مقایسه با سایر مصالح ساختمانی دارد. یونولیت نیز مانند متریال دیگر ساختمانی درجه یک و درجه دو دارد و تعیین کردن بازه قیمتی برای این مصالح ساختمانی ممکن نیست. برای اطلاع از آخرین قیمت‌ ها و استعلام لیست محصولات کارخانه بامداد فوم، می‌توانید با تیم مشاوره ما مشورت کنید.

 

برای استعلام قیمت انواع دیوار سبک با ما تماس بگیرید

 

خرید یونولیت

یونولیت‌های مختلف سقفی و دیواری در کشور ما توسط چندین برند و تولیدکننده تولید می‌شوند؛ اما متأسفانه تعداد انگشت‌ شماری از آن‌ها از مواد باکیفیت استفاده کرده و یونولیت‌های مرغوب و استانداردی تولید می‌کنند. اگر قصد استعلام قیمت یونولیت دیواری و یونولیت سقفی دارید، می‌توانید به کارخانه تولید یونولیت سقفی بامداد فوم اعتماد کرده و یونولیت‌های خود را با بالاترین کیفیت و پایین‌ ترین قیمت تضمینی بازار، در محل پروژه تحویل بگیرید. برای ثبت سفارش و خرید یونولیت در شهرهای مختلف خوزستان کافیست با بامدادفوم تماس بگیرید.

یونولیت شوش، یونولیت اندیمشک، یونولیت دزفول، یونولیت شوشتر، یونولیت مسجد سلیمان، یونولیت لالی، یونولیت اندیکا، یونولیت ایذه، یونولیت باغ ملک، یونولیت قلعه تل، یونولیت رامهرمز، یونولیت ماهشهر، یونولیت بهبهان، یونولیت امیدیه، یونولیت ماهشهر، یونولیت سربندر، یونولیت آبادان، یونولیت خرمشهر، یونولیت شادگان، یونولیت سوسنگرد، یونولیت هویزه، یونولیت حمیدیه، یونولیت هندیجان، یونولیت گتوند، یونولیت باوی، یونولیت اهواز، یونولیت خوزستان

 

 

سخن پایانی

در این مقاله در مورد دیوارهای سبک صحبت کردیم و از نزدیک با انواع دیوار سبک، مزایا و نقاط ضعف آن‌ها آشنا شدیم. متوجه شدیم که دیوارهای سبک وزن کلی سازه با تا حد زیادی پایین نگه می‌دارند و بهترین دیوارهای سبک، آن دسته از دیوار هایی هستند که از جنس پلی استایرن (یونولیت یا همان فوم) ساخته می‌شوند. اگر شما هم قصد ساخت‌ و ساز دارید و به دنبال بهترین دیوار های سبک می‌گردید، دیوار هایی از جنس یونولیت را در اولویت خود قرار دهید. برای خرید و گرفتن مشاوره، می‌توانید به بامداد فوم اعتماد کنید. تیم ما پاسخ اعتماد شما را به بهترین شکل ممکن خواهد داد.


تیغه دیوار سبک بامداد فوم

اخبار

3D paneldry wallSLP Super Light Portable Wallانواع دیوار سبکانواع دیوار سبک و ارزانانواع سقف های جدید ساختمانیبلوک دیوار سبکبلوک سبک بتنی ACCبلوک سقفیبلوک سقفی یونولیتپانل دیوار سبکپلاستوفومتری دی پانل آبادانتری دی پانل امیدیهتری دی پانل اندیکاتری دی پانل اندیمشکتری دی پانل اهوازتری دی پانل ایذهتری دی پانل باغ ملکتری دی پانل باویتری دی پانل بهبهانتری دی پانل حمیدیهتری دی پانل خرمشهرتری دی پانل خوزستانتری دی پانل دزفولتری دی پانل رامهرمزتری دی پانل سربندرتری دی پانل سوسنگردتری دی پانل شادگانتری دی پانل شوشتری دی پانل شوشترتری دی پانل قلعه تلتری دی پانل گتوندتری دی پانل لالیتری دی پانل ماهشهرتری دی پانل مسجد سلیمانتری دی پانل هندیجانتری دی پانل هویزهتری دی پنلتولید کننده ی یونولیت سقفیتیرچهتیغه دیوار سبکخرپا تیرچه صنعتیخرید دیوار سبکخرید یونولیتدرای والديوار فوق سبکدیوار SLPدیوار اماده سبکدیوار پانلی سبکدیوار سبکدیوار سبک 3d panelدیوار سبک چیستدیوار سبک ساختماندیوار سبک ظریفدیوار سبک هبلکسدیوار سبک و ارزاندیوار سبک و محکمدیوار سبک و مقاومدیوار سبک یونولیتدیوار فوق سبکدیوار فوق سبک slpدیوار فوق سبک اس ال پیدیوار کاذب سبکدیوار کشی سبکدیوار های سبکدیوار های سبک و ارزاندیوار های فوق سبک slpدیوار هبلکسدیواری سبکساخت دیوار سبکسبک ترین دیوار ساختمانیشاسی تیرچهعایق پلاستوفومفوم یونولیتقیمت خرید یونولیت سقفیقیمت دیوار پیش ساخته یونولیتیقیمت دیوار سبکقیمت دیوار سبک slpقیمت دیوار فوق سبکقیمت دیوار فوق سبک slpقیمت یونولیتقیمت یونولیت دیواریقیمت یونولیت سقفیکارخانه تولید یونولیتکارخانه تولید یونولیت سقفیمصالح ساختمانییونولیتیونولیت آبادانیونولیت امیدیهیونولیت اندیکایونولیت اندیمشکیونولیت اهوازیونولیت ایذهیونولیت باغ ملکیونولیت باوییونولیت بهبهانیونولیت حمیدیهیونولیت خرمشهریونولیت خوزستانیونولیت دزفولیونولیت دیوارییونولیت رامهرمزیونولیت ساختمانییونولیت سربندریونولیت سقفییونولیت سوسنگردیونولیت شادگانیونولیت شوشیونولیت شوشتریونولیت قلعه تلیونولیت گتوندیونولیت لالییونولیت ماهشهریونولیت مسجد سلیمانیونولیت هندیجانیونولیت هویزه

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *