میزان استفاده از یونولیت در ساختمانهای اداری و تجاری روز به روز در حال افزایش است. در قسمت اول مقاله مزایای استفاده از یونولیت در ساختمانهای اداری در مورد یونولیت، انواع یونولیت ساختمانی و کاربردهای مختلف آنها صحبت کردیم. در قسمت دوم مقاله با نحوه ساخت یونولیت ساختمانی و کاربردهای یونولیت در صنایع مختلف و ساختمان سازی آشنا شدیم. در قسمت سوم این مقاله قصد داریم اطلاعات جامعی در مورد مشخصههای فنی و اجرایی یونولیت به دست بیاوریم و با کسب اطلاعات در مورد مزایا و معایب یونولیت، علت استفاده روزافزون از این متریال در ساختمانهای اداری و تجاری را متوجه شویم.
زمان مطالعه موردنیاز: 8دقیقه
- یونولیت چیست؟
- انواع یونولیت ساختمانی مورد استفاده در ساختمانهای اداری
- یونولیتهای سقفی
- یونولیتهای فشرده
- یونولیتهای دیواری
- نحوه ساخت یونولیت ساختمانی
- مرحله تثبیت یونولیت
- مرحله قالب گیری یونولیت
- ابعاد استاندارد یونولیت ساختمانی
- کاربردهای یونولیت در صنایع مختلف و ساختمان سازی
- کاربردهای برجسته یونولیت
- عوامل کاهش هزینه نهایی ساخت وساز
- اهمیت استفاده از یونولیت در ساختمانهای اداری
- مزایا و ویژگیهای فنی و اجرایی یونولیت در ساختمانهای اداری
- مشخصههای فنی و اجرایی یونولیت
- معایب یونولیت در ساختمانهای اداری
- الزامات ایمنی استفاده از یونولیت در ساختمانهای اداری در برابر حریق
- معایب استفاده از یونولیت
- قیمت یونولیت ساختمانی
- یونولیت ساختمانی مرغوب را از کجا بخریم؟
مزایا و ویژگیهای فنی و اجرایی یونولیت در ساختمانهای اداری
همانطور که گفتیم، پلاستوفوم که در ایران بیشتر با نامهای فوم یونولیت و یونولیت معروف شده است، مقاومت بسیار بالایی در برابر حریق، صدا و زلزله دارد. یونولیت در آتش سوزیهای ساختمانی تا ۲۰ دقیقه در برابر آتش مقاوم است و تغییر شکل نمیدهد. پس از گذشت ۲۰ دقیقه تنها شاهد کاهش حجم یونولیت هستیم و هیچ دود و بخار سمی و خطرناکی تولید نمیشود. یونولیت در کشور ما تولیدکنندههای متعددی دارد و به عنوان یک مصالح ساختمانی بومی، به راحتی قابل تهیه است. در شرایط مختلف آبوهوایی قابل استفاده است و در برابر باران، باد و تابش نور خورشید مقاومت بالایی دارد. هزینه خریداری، ترانزیت جادهای، حملونقل و نگهداری پایینی دارد و توسط کارگرهای ساده قابل اجرا است.
– مشخصههای فنی و اجرایی یونولیت:
- یونولیت چسبندگی بالایی به خاک و بتن دارد و از همین رو، اجرای آن بسیار آسان است و نیازی به نیروی کار آموزشدیده ندارد.
- یونولیت بسیار سبک وزن است و وزن سبک آن، تأثیری بر استحکام بالای آن ندارد.
- استفاده از یونولیت مساوی است با کاهش ۳۰ درصدی استفاده از آب، بتن، آهن، فولاد، تیرچه و میلگرد.
- سهولت اجرای یونولیت در ساختمانهای اداری با پایین آمدن زمان و هزینه اجرای پروژه همراه است.
- یونولیت مقاومت سازه را در برابر زلزله افزایش میدهد. بلوک یونولیتی نقش باربری ندارند و در برابر زلزله ایمن هستند.
- به دلیل عدم ایجاد ارتعاش، برای ساختمانهای اداری چند طبقه مناسب است.
- یونولیت عایق حرارتی، برودتی و صوتی بسیار خوبی است و از همین رو، برای ساختمانهای اداری که از آلودگی صوتی بالا رنج میبرند، بسیار مطلوب است.
- یونولیت حمل و نقل راحتی دارد و در هر بار ترانزیت جادهای، مقدار بالایی از یونولیت قابل انتقال به محل پروژه است. این مزیت، در سرعت، هزینه و زمان اجرای پروژه تأثیر زیادی دارد.
- استفاده از یونولیت امکان اجرای دهانههای بلند را فراهم میکند و برای ساختن ساختمانهای اداری بسیار مناسب است.
- استفاده از یونولیت در ساختمانهای اداری به منظور حذف ستونهای مزاحم، حذف تیرهای میانی و عدم امکان کرمو شدن بتن سقف، رو به افزایش است.
- یونولیت سقفی ضایعات، دورریز و پرتی ندارد.
- یونولیت سقفی عایق رطوبتی بسیار مناسبی است.
- یونولیت سقفی طول عمر بالایی دارد و ترمیم آن در صورت نیاز به آسانی انجام میشود.
- یونولیت ساختمانی در مقایسه با مصالح ساختمانی دیگر، قیمت مناسبتری دارد.
- یونولیت ساختمانی بومی و در دسترس است.
- استفاده از یونولیت وزن مرده سقف و به طور کلی، وزن کلی سازه را پایین نگه میدارد.
- یونولیت ضخامت مناسبی دارد و فضای زیادی را در سقف و دیوار پوشش میدهد.
- یونولیت با انواع پلان و اسکلت ساختمان هماهنگی دارد. استفاده از یونولیت در ساختمانهای اداری، پیمانکار را با هیچ محدودتی برای اجرای پلان و نقشههای مختلف مواجه نمیکند.
خرید مصالح ساختمانی از بامدادفوم: بلوک سبک یونولیت سقفی (۲۰۰×۵۰×۲۵)
یونولیت تمام آنچه را که پیمانکاران برای اجرای ساختمانهای اداری به آن نیاز دارند را داشته و تمام خواستههای مالکان و مدیران ساختمانهای اداری را برآورده میکند.
برای مطالعه بیشتر: تولیدکنندهی یونولیت سقفی
معایب یونولیت در ساختمانهای اداری
در کنار تمام مزایا و نقاط قوتی که یونولیتها به ساختمانهای اداری و مسکونی هدیه میکنند، استفاده از یونولیت در این ساختمانها با معایبی نیز همراه است. بزرگترین نقطه ضعف یونولیت، مقاومت نسبتاً کم در برابر آتش است. همانطور که اشاره شد، یونولیت نسوز اگر بیش از ۲۰ دقیقه در معرض آتش قرار بگیرد، حجم خود را از دست داده و تغییر شکل میدهد.
– الزامات ایمنی استفاده از یونولیت در ساختمانهای اداری در برابر حریق
ساختمانهای اداری ملزومات ایمنی مخصوص خود را دارند و یکی از این ملزومات، نسوز بودن مصالح ساختمانی و مقاومت بالای آنها در برابر حریق است. از همین رو، تنها از یونولیتهای نسوز و کندسوز شده میتوان برای اجرای ساختمانهای اداری استفاده کرد. در زمان خرید یونولیت سقفی، فروشنده باید مدارک فنی مرتبط با استاندارد ساخت و کندسوز کردن یونولیتها را ارائه کند. این مدارک باید نسوز بودن ماده اولیه یونولیت را اثبات کند.
برای مطالعه بیشتر: شاسی تیرچه
– گروه های استاندارد ساخت یونولیت:
- استاندارد EN 13501 یا گروههای بالاتر، مطابق با استاندارد 1D
- استاندارد DIN یا گروههای بالاتر، مطابق با استاندارد 4102 B گروه 1
- گواهی BS 3837 مطابق با استاندارد 1A
- گواهی ASTM E مطابق با استاندارد 84A
اگر یونولیت خریداریشده مدارک فوق را داشته باشد، ماده اولیه (پلی استایرن) سازنده یونولیت، بر اساس استانداردهای جهانی، در برابر آتشسوزی مقاوم است.
– معایب استفاده از یونولیت:
-
محدودیت استفاده از یونولیت در سقفهای قوسی و مثلثی شکل
-
وجود داشتن احتمال شکستگی پاشنه تیرچه
-
پوشش دادن حداکثر دهانه ۸ متری سقف
برای مطالعه بیشتر: قیمت دیوار پیش ساخته یونولیتی
قیمت یونولیت ساختمانی
یونولیت ساختمانی مورد استفاده در ساختمانهای اداری با توجه به نوع یونولیت، برند تولیدکننده و استانداردهای تولید، متفاوت خواهد بود. علاوه بر این، با توجه به نوسانات بازار و تولید شدن یونولیتهای نامرغوب و غیر استاندارد، نمیتوان بازه قیمتی مشخصی را برای یونولیت ساختمانی تعیین کرد. مسئله مهم در زمان خریداری یونولیت ساختمانی این است که از برندها و تولیدکنندههای معتبر استعلام قیمت گرفته و خرید خود را با نازلترین قیمت بازار انجام دهید. شرکت بامدادفوم با کارنامهای قابل دفاع و حضوری چند ساله در زمینه فروش یونولیت سقفی و خدمات پس از فروش انواع یونولیت ساختمانی، مفتخر است که استانداردترین یونولیتهای ساختمانی را با منطقیترین قیمتهای موجود در بازار به شما ارائه کند. برای استعلام قیمت یونولیت تنها کافی است به وبسایت بامداد فوم سر بزنید یا با کارشناسان فروش ما تماس بگیرید.
یونولیت ساختمانی مرغوب را از کجا بخریم؟
همانطور که اشاره شد تنها چند برند ایرانی یونولیتهای باکیفیت و استاندارد تولید میکنند و در استفاده از مواد افزودنی که استحکام، عایق و دانسیته یونولیت موثر هستند، کم فروشی نمیکنند. اگر میخواهید یونولیت باکیفیت خریداری کنید، باید خرید خود را از فروشندگان معتبری که سالها است در این حوزه فعالیت دارند، انجام دهید. کارخانه تولید یونولیت سقفی بامدادفوم با حضوری موفق و چند ساله و با بهرهگیری از کارشناسان مجرب، مرغوبترین یونولیت ساختمانی را با ارائه ضمانتنامه معتبر در اختیار شما قرار میدهد. برای ثبت سفارش و خرید یونولیت ساختمانی کافیست با کارخانه بامدادفوم تماس بگیرید.
یونولیت ساختمانی شوش، یونولیت ساختمانی اندیمشک، یونولیت ساختمانی دزفول، یونولیت ساختمانی شوشتر، یونولیت ساختمانی مسجد سلیمان، یونولیت ساختمانی لالی، یونولیت ساختمانی اندیکا، یونولیت ساختمانی ایذه، یونولیت ساختمانی باغ ملک، یونولیت ساختمانی قلعه تل، یونولیت ساختمانی رامهرمز، یونولیت ساختمانی ماهشهر، یونولیت ساختمانی بهبهان، یونولیت ساختمانی امیدیه، یونولیت ساختمانی ماهشهر، یونولیت ساختمانی سربندر، یونولیت ساختمانی آبادان، یونولیت ساختمانی خرمشهر، یونولیت ساختمانی شادگان، یونولیت ساختمانی سوسنگرد، یونولیت ساختمانی هویزه، یونولیت ساختمانی حمیدیه، یونولیت ساختمانی هندیجان، یونولیت ساختمانی گتوند، یونولیت ساختمانی باوی، یونولیت ساختمانی اهواز، یونولیت ساختمانی خوزستان
سخن پایانی
در این مقاله در مورد مزایا و معایب استفاده از یونولیت در ساختمانهای اداری صحبت کردیم و صحبتهای خود در قسمتهای اول و دوم این مقاله را تکمیل کردیم. متوجه شدیم که یونولیت تمام آنچه را که پیمانکاران برای اجرای ساختمانهای اداری به آن نیاز دارند را داشته و تمام خواستههای مالکان و مدیران ساختمانهای اداری را برآورده میکند.
برای مطالعه بیشتر: یونولیت دیواری
بدون دیدگاه