یونولیت بهتره یا بلوک بامدادفوم

 

بلوک بهتر است یا یونولیت

یکی از اصلی‌ترین و مهم‌ترین مصالح مورد استفاده در ساختمان سازی، بلوک ساختمانی محسوب می‌شود که به طور معمول در سازه‌های فلزی و بتنی به کار می‌رود. گفتنی است که انواع مختلفی از بلوک‌های ساختمانی در دسترس است که هر پیمانکاری می‌تواند با توجه به نیاز ساختمان، مدل مناسب را استفاده کند. برخی از این بلوک‌ها سیمانی هستند و برخی دیگر از سایر مواد ساختمانی مانند یونولیت، لیکا و سایرموارد ساخته شده‌اند؛ اما کدام یک می‌تواند گزینه بهتری باشد؟

به طور کلی، قرار دادن مواد اولیه مختلف در کنار یکدیگر و شکل دادن به آن‌ها در سایزهای مختلف باعث ایجاد انواع بلوک ساختمانی می‌شود که برخی در دیوارها و برخی دیگر در سقف به کار می‌روند. در این مقاله می‌خواهیم به این سؤال پاسخ دهیم که یونولیت بهتر است یا سایر انواع بلوک‌های ساختمانی؟! پس اگر شما هم می‌خواهید با انواع بلوک ساختمانی، مزایا و معایب هریک آشنا شوید، در ادامه مقاله با ما همراه باشید تا ببینیم کدام بلوک می‌تواند بهتر باشد.

 

زمان مطالعه موردنیاز: 7 دقیقه

 

بلوک ساختمانی چیست؟

در ابتدا بیایید با بلوک ساختمانی آشنا شویم. بلوک ساختمانی یک قطعه پیش ساخته از انواع مختلف مواد اولیه است که می‌توان از آن به عنوان بخشی از سازه استفاده کرد. از بلوک‌های ساختمانی به عنوان بخش مجزا در بدنه سازه بتنی یا فولادی استفاده می‌شود که سرعت ساخت و ساز را بالا می‌برد. وقتی از بلوک ساختمانی استفاده می‌شود، درواقع استفاده از مواد خام در پروژه ساختمان سازی کاهش می‌یابد و سرعت ساخت و ساز افزایش قابل توجهی خواهد داشت.


یونولیت بامداد فوم

– مزایای استفاده از بلوک در ساختمان سازی:

 

  1. حمل آسان
  2. سبک سازی در سازه
  3. سهولت در مسلح کردن
  4. صرفه ‌جویی در زمان اجرا
  5. صرفه ‌جویی در مصرف مصالح
  6. عایق بودن نسبی حرارتی و صوتی
  7. توخالی و سبکی بلوک نسبت به آجر

 

خرید مصالح ساختمانی از بامدادفوم: خرپا تیرچه صنعتی

 

بلوک یونولیتی

یکی از انواع مصالح ساختمانی پرکاربرد در ساختمان سازی، بلوک یونولیت است. یونولیت یا پلی استایرن انبساطی از جنس پلیمر است و جزو فرآورده‌های نفتی محسوب می‌شود. فوم یونولیت خواص فیزیکی منحصر به فردی دارد. یونولیت با نام پلاستوفوم هم شناخته می‌شود و سفید رنگ بوده و وزن سبکی دارد، زیرا در ساخت این محصول از ۵ درصد پلاستیک و ۹۵ درصد هوا استفاده می‌شود. یونولیت از ماده اولیه پلیمری به نام مونومر استایرن تولید می‌شود. این روزها، استفاده بسیاری از یونولیت در ساختمان سازی می‌شود، زیرا بسیار سبک وزن بوده و قیمت مقرون به صرفه‌ای دارد؛ که دو ویژگی بسیار مهم برای ساخت یک سازه می باشد!

 

برای مطالعه بیشتر: تولید کننده ی یونولیت سقفی

 

– مزایای فوم یونولیت:

 

  1. عایق صوتی مناسب
  2. عایق رطوبتی مناسب
  3. سرعت و سهولت اجرا در فوم یونولیت
  4. پایین بودن تنش در بتن
  5. امکان اجرای داکت و بازشو
  6. کاهش مصرف بتن و وزن کمتر
  7. مقاومت نهایی و شکل پذیری بالا
  8. دوام مناسب در مقابل آتش سوزی
  9. سبک وزن بودن و در نتیجه سبکی سازه
  10. عایق حرارتی مناسب در مقابل سرما و گرما
  11. یکنواختی بیشتر زیر سقف و مصرف گچ و خاک کمتر
  12. مقاومت خوب در مقابل نیروهای افقی مانند باد و زلزله
  13. صاف و هموار بودن سطح زیر و روی سقف و دیوار پس از اجرا

 

 

– معایب بلوک یونولیت:

 

تنها ایرادی که یونولیت دارد، این است که نوع کندسوز آن تنها ۲۰ دقیقه در برابر حرارت مقاومت دارد و پس از آن شروع به کاهش حجم و سوختن می‌کند.

 

یونولیت بهتر است یا بلوک سفالی بامداد فوم

 

– کاربرد فوم یونولیت:

 

  1. استفاده از محصول در برخی مصالح ساختمانی
  2. مورد استفاده در ساخت نما، دیوار، سقف و کف ساختمان
  3. مورد استفاده به عنوان عایق حرارتی و عایق صوتی مناسب
  4. استفاده از یونولیت در ساختمان سازی به علت وزن سبک محصول
  5. استفاده به منظور عایق برودتی در سردخانه‌ها و یخچال‌های صنعتی
  6. استفاده از یونولیت در سیستم‌های عایق پنل به علت وزن سبک محصول

خرید یونولیت

برای ثبت سفارش و خرید یونولیت در شهرهای مختلف خوزستان کافیست با بامدادفوم با شماره های زیر تماس بگیرید.

یونولیت شوش، یونولیت اندیمشک، یونولیت دزفول، یونولیت شوشتر، یونولیت مسجد سلیمان، یونولیت لالی، یونولیت اندیکا، یونولیت ایذه، یونولیت باغ ملک، یونولیت قلعه تل، یونولیت رامهرمز، یونولیت ماهشهر، یونولیت بهبهان، یونولیت امیدیه، یونولیت ماهشهر، یونولیت سربندر، یونولیت آبادان، یونولیت خرمشهر، یونولیت شادگان، یونولیت سوسنگرد، یونولیت هویزه، یونولیت حمیدیه، یونولیت هندیجان، یونولیت گتوند، یونولیت باوی، یونولیت اهواز، یونولیت خوزستان

 

 

بلوک سیمانی

یکی دیگر از مصالح ساختمانی پیش ساخته، بلوک سیمانی است که جزو پرکاربردترین‌ بلوک‌ها در صنعت ساخت و ساز محسوب می‌شود. بلوک سیمانی در ابعاد و اندازه‌های مختلفی تولید می‌شود و کاربردهای متنوعی دارد. بلوک سیمانی را از ترکیب شن، ماسه و سیمان پرتلند با آب تولید می‌کنند. به جهت کاهش وزن در این نوع بلوک‌ها از پوکه صنعتی یا پوکه معدنی به جای شن و ماسه استفاده می‌شود. سطح بلوک سیمانی استاندارد باید یک‌دست‌وصاف بوده و ساختاری مستطیل شکل داشته باشد. برای تولید بلوک سیمانی از قالب‌های کوچک سنتی، ماشین‌های دستی، دستگاه‌های تولید بلوک سیمانی نیمه اتوماتیک و یا تمام اتوماتیک استفاده می‌شود.

 

برای مطالعه بیشتر: یونولیت ساختمانی

 

– نکاتی در مورد بلوک سیمانی:

 

استفاده از بلوک سیمانی می‌تواند راهکار خوبی برای جلوگیری از ورود صداهای بیرون از ساختمان باشد؛ این کاهش صدا توسط بلوک سیمانی در مقایسه با فوم یونولیت بسیار کم خواهد بود! همچنین وزن بلوک‌های سیمانی نسبت به بلوک‌های سفالی هم اندازه خود کمتر است که این به دلیل وجود خاک رس در بدنه بلوک‌های سفالی می‌باشد. اگر بلوک‌های سیمانی به صورت استاندارد ساخته شده باشند، استحکام و مقاومت بالاتری نسبت به بلوک‌های سفالی دارند. مقاومت بلوک سیمانی در برابر آتش سوزی بسیار بالا است.

 

برای مطالعه بیشتر: انواع سقف های جدید ساختمانی

 

– مزایای بلوک سیمانی:

 

  1. مقاومت فشاری بالا
  2. سبک وزن بودن برخی انواع بلوک‌های سیمانی و در نتیجه کاهش وزن سازه
  3. میزان کاهش صوت به مقدار 48 db توسط بلوک سیمانی سبک سه جداره سایز 15
  4. بالا بودن سرعت دیوار چینی و ساخت سازه بنایی بسیار بیشتر از آجر یا قطعات کوچک‌تر مشابه
  5. دارای ویژگی‌هایی نظیر سوراخ کاری، شیار زنی، برش به راحتی و دارای کم‌ترین پرت و دور ریز به دلیل پوسته بتنی بلوک
  6. جذب کردن انواع اندودهای متداول همانند ماسه سیمان، گچ و خاک به علت سطح زبر و خشن بلوک سیمانی و قابل اجرا بودن با ضخامت کم‌تر

 

بلوک یا یونولیت بامداد فوم

 

– معایب بلوک سیمانی:

 

  1. دوام کم در مقابل رطوبت و انتقال آن
  2. استحکام کم بلوک سیمانی در ارتفاع بالای ۳ متر دیوار
  3. ضایعات زیاد در زمان حمل و نقل و ساخت دیوارها یا سقف‌ها

 

برای مطالعه بیشتر: شاسی تیرچه

 

بلوک سفال

یکی دیگر از مصالح ساختمانی پرمصرف در دیوار ساختمانی، بلوک سفال است. بلوک سفال از خاک رس و آب تشکیل شده و به شکل قالب‌های سوراخ‌دار در ابعاد و سایزهای مختلف تولید می‌شود. بلوک سفالی در مقایسه با بلوک سیمانی از تراکم بیشتری برخوردار است و در نتیجه عایق حرارت و صوت مناسبی است. بلوک‌های سفالی در قالب‌های مختلفی تولید می‌شوند و طراحی و شکل آن‌ها تنوع بیشتری نسبت به بلوک‌های سیمانی دارد. همچنین بلوک سفالی مقاومت مناسبی در برابر آتش سوزی دارد.

 

برای مطالعه بیشتر: قیمت دیوار پیش ساخته یونولیتی

 

– مزایای بلوک سفال:

 

  1. مقاوم در برابر آتش سوزی
  2. اقتصادی بودن حمل بلوک سفال
  3. عایق صوتی و عایق مناسب حرارتی
  4. دارای استحکام کافی و اتصال مناسب به سازه (بتنی یا فلزی)
  5. دارای پرتی کم و وجود امکان استفاده از شکسته و خرد شده‌های بلوک سفال

 

بلوک سفالی بامداد فوم

 

– معایب بلوک سفال:

 

  1. نسبتاً طولانی بودن زمان اجرا با بلوک سفال
  2. سنگین بودن بلوک سفال که باعث سنگینی سازه می‌شود
  3. نیاز به لایه ضخیم‌تر گچ و خاک برای هموارسازی سطح دیوارها
  4. وجود احتمال آلودگی خاک رس به آهک در معدن کارخانه تولیدکننده و در نتیجه وجود احتمال بروز ترک در سطح گچ

 

برای مطالعه بیشتر: بلوک سقفی یونولیت

 

بلوک گچی

از دیگر مصالح ساختمانی که در صنعت ساختمان سازی مورد استفاده قرار می‌گیرد، بلوک گچی است. این بلوک از ترکیب گچ و آب تشکیل شده، مزایا و معایب خاص خود را دارد. در تولید بلوک گچی، اندازه دانه‌های گچ نسبت به گچ معمولی ساختمانی بسیار ریزتر است. در برخی موارد در ساخت بلوک گچی از الیاف یا پرکننده‌های غیرمضر دیگر استفاده می‌شود. این نوع بلوک‌ها به شکل مکعب مستطیل بوده و فاق یا زبانه دارند که در زمان اجرا به یکدیگر متصل می‌شوند. سطح این بلوک‌ها کاملاً صاف و موازی است. با استفاده از ملات مخلوط چسب مخصوص با گچ، این بلوک‌ها به یکدیگر متصل می‌شوند. بلوک گچی را می‌توان با استفاده از مواد رنگی بر طبق الزامات و استانداردها، به شکل رنگی تولید کرد.

 

بلوک گچی بامداد فوم

 

– مزایای بلوک گچی:

 

  1. ایجاد فضای بیشتر
  2. ضد زلزله بودن بلوک گچی
  3. عایق صدا بودن بلوک
  4. داشتن فاق و استفاده آسان
  5. عدم نیاز به گچ‌کاری مجدد
  6. سرعت بالا در ساخت، اجرا و نصب
  7. امکان ایجاد پوشش‌دهی از رنگ و کاغذ دیواری

 

برای مطالعه بیشتر: یونولیت دیواری

 

– معایب بلوک گچی:

 

  1. عدم استفاده برای دیوارهای خارجی ساختمان
  2. زیاد بودن نفوذ نم و رطوبت در بلوک گچی و عدم رعایت مبحث ۱۹ مقررات ملی ساختمان
  3. مقاومت حرارتی بسیار کم دیوار گچی و در نتیجه عدم ذخیره انرژی مصرف شده در ساختمان


بلوک بهتر است یا یونولیت بامداد فوم

سخن پایانی

در این مقاله سعی کردیم در مورد انواع بلوک ساختمانی صحبت کنیم و با معرفی مزایا و معایب هریک، آن‌ها را باهم مقایسه کنیم. در قسمت دوم مقاله می‌خواهیم به بررسی تفاوت انواع بلوک‌های ساختمانی بپردازیم و در نتیجه دریابیم که کدام یک می‌تواند گزینه بهتری برای ساختمان سازی باشد. اگر می خواهید از قیمت خرید و قیمت فروش یونولیت سقفی و انواع بلوک ساختمانی مطلع شوید می توانید با شرکت بامداد فوم تماس بگیرید.

 

برای استعلام قیمت خرید انواع بلوک ساختمانی تماس بگیرید

 

اخبار

انواع بلوک ساختمانیانواع سقف های جدید ساختمانیبلوک بهتر است یا یونولیتبلوک بهتر است یا یونولیت استبلوک بهتر است یا یونولیت دیواریبلوک ساختمانی چیستبلوک سفالبلوک سقفیبلوک سقفی یونولیتبلوک سیمانیبلوک گچیبلوک یا یونولیتبلوک یونولیتبلوک یونولیتیپلاستوفومپلی استایرنتولید کننده ی یونولیت سقفیتیرچهخرپا تیرچه صنعتیخرید یونولیتشاسی تیرچهفروش یونولیت سقفیفوم یونولیتقیمت دیوار پیش ساخته یونولیتیکاربرد فوم یونولیتمزایای استفاده از بلوک در ساختمان سازیمزایای بلوک سفالمزایای بلوک سیمانیمزایای بلوک گچیمزایای فوم یونولیتمعایب بلوک سفالمعایب بلوک سیمانیمعایب بلوک گچیمعایب بلوک یونولیتنکاتی در مورد بلوک سیمانییونولیتیونولیت آبادانیونولیت امیدیهیونولیت اندیکایونولیت اندیمشکیونولیت اهوازیونولیت ایذهیونولیت باغ ملکیونولیت باوییونولیت بهبهانیونولیت بهتر است یا بلوک سفالییونولیت حمیدیهیونولیت خرمشهریونولیت خوزستانیونولیت دزفولیونولیت دیوارییونولیت رامهرمزیونولیت ساختمانییونولیت سربندریونولیت سوسنگردیونولیت شادگانیونولیت شوشیونولیت شوشتریونولیت قلعه تلیونولیت گتوندیونولیت لالییونولیت ماهشهریونولیت مسجد سلیمانیونولیت هندیجانیونولیت هویزه

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *